Pergole aluminiu

Pergole aluminiu

Sisteme de umbrire – Pergola Floper

Pergola Floper este confecționată dintr-o structură de aluminiu autoportantă sau adiacentă unei clădiri, cu acoperiș retractabil, pliabil.

A fost creată special pentru cele patru anotimpuri și vă poate proteja 100% împotriva razelor solare, a zăpezii și a ploii, iar în combinație cu sistemele de închideri perimetrale din plastic transparent, puteți închide terasa în totalitate pe timpul de iernii.

Sistemul de pergola Floper a fost supus la un test de rezistență la Centrul de Cercetări Aerodinamice și Aeroacustice Pinifarina din Italia și aceasta a rezistat la vânt de până la 90 kilometri pe ora.

Materialul acoperișului retractabil este din PVC triplu strat Paradise Blockout de 2,5 metri lățime și greutate de 680 grame pe metru pătrat, (heat retardant class 2) cu certificate de garanție de la Naizil.

Acționare electrică prin telecomandă cu senzor de soare și vânt.

Linia de motoare Somfy combină calitatea, robustețea și garanția cu un design inovator și tehnică de ultimă oră în domeniu. Motoarele sunt integrate și sunt proiectate să lucreze cu un zgomot mic și în totală securitate, conform normelor europene CE.

Inovațiile Pratic pentru sistemul de pergola Floper:

  • Safety Box – cutie din inox pentru protecția motorului, ajutându-l să funcționeze în condiții deosebit de grele.
  • Salvagoccia –  sistem de protecție împotriva trecerii apei în situații cu vânt puternic.
  • Clic-system – sistem facil și rapid de asamblare al cărucioarelor pe profilele orizontale cât și pe cele frontale.