Cunoaștem importanța datelor dumneavoastră și ne angajăm să protejăm în continuare confidențialitatea si securitatea acestora. Conform articolului 14, alineatul 4 al Regulamentulului General privind Protectia Datelor (GDPR) 679/2016, vă informăm că datele dumneavoastră personale constând în nume, prenume și adresă de e-mail, sunt colectate în scopul prestării serviciilor și în desfășurarea activității comerciale a Societații Comerciale Mondomatic SRL.

Această Politică are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate în scopul accesării website-ului www.copertine.eu, dispozitive de tip smartphone, tabletă, laptop sau desktop. În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile legate de utilizarea acestora (expuse în acest document din punct de vedere al protecției datelor cu caracter personal), vă rugăm să nu utilizați site-ul www.copertine.eu.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, SC MONDOMATIC SRL administrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, în contextul vizitării site-ului și achiziționării serviciilor sau a produselor.

Vă aducem la cunostință că aveți dreptul la opoziție față de acest tip de prelucrare a datelor, articolul 21, alineatul 2 din Regulament, opoziție pe care o puteți manifesta expres astfel: trimitând un e-mail către gdpr@mondomatic.ro sau în scris la adresa sediului social din strada Victor Vâlcovici, nr. 18, bl. L15, ap. 9, Galati, România.

Prin bifarea faptului că sunteți de acord cu Condițiile Generale si Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal sau, după caz, prin continuarea utilizării site-ului și a serviciilor noastre ulterior parcurgerii acestei Politici, sunteți de acord cu această Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Cine suntem

Suntem Mondomatic SRL.
Sediul nostru social este situat la adresa: strada Victor Vâlcovici, nr. 18, bl. L 15, ap.9, loc. Galati, România.
Suntem înregistrati în Romania sub nr. J17/1108/2007, avand cod de identificare fiscala RO 22044997.
Numerele noastre de telefon mobil sunt: 0734476543 si 0771102377
Adresa site-ului web este: https://www.copertine.eu.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

SC MONDOMATIC SRL colectează și prelucrează datele dvs. cu caracter personal pentru urmatoarele scopuri de prelucrare:

  • Administrarea, îmbunătațirea și realizarea serviciilor furnizate de site-ul www.copertine.eu.
  • Vă înregistrati pentru un anumit produs sau serviciu.
  • Cumpărați sau utilizați oricare dintre produsele și serviciile noastre.
  • Ne contactați prin diverse canale sau ne solicitați informatii în legatură cu un produs sau serviciu.
  • Pentru prelucrarea produselor și serviciilor pe care le-ați achiziționat de la noi, precum și pentru a vă tine la curent cu evoluția comenzii dvs.
  • Pentru a vă factura produsele și serviciile noastre.
  • Atunci când datele dvs. cu caracter personal sunt publice.
  • Activități comerciale de vânzari produse și servicii, cuprinzând realizare, administrare și dezvoltare vânzari pe website-ul www.copertine.eu. 
  • Activități de post-vânzări, cuprinzând servicii de relații cu clienții, informarea utilizatorilor/ clienților privind evaluarea serviciilor oferite (inclusiv evaluarea serviciilor pe website-ul www.copertine.eu),  îmbunatățirea calității serviciilor de reparații și întretinere a produselor comercializate prin activitatea desfașurată, efectuarea intervenției de service, înlocuiri de produse.
  • În scop probatoriu în legatură cu activitățile de mai sus și de arhivare.

Pentru realizarea scopurilor de mai sus prelucrăm următoarele categorii de date cu caracter personal:

  • Pentru administrarea, îmbunătățirea și realizarea serviciilor furnizate de site-ul www.copertine.eu:
    – nume, prenume, adresa (domiciliu/resedința), e-mail, data și locul nașterii, informații tehnice cu privire la dispozitivul vizitatorului – locația acestuia, adresa IP, tipul de echipament hardware, informații în legatură cu intervalul orar precum și data la care a fost folosit website-ul www.copertine.eu, alte informații care rezultă din folosirea aplicațiilor de tip Cookies.
  • Pentru activități comerciale de vânzări de servicii, cuprinzând realizare, administrare și dezvoltare vânzari, inclusiv vânzări online pe website-ul www.copertine.eu, statistică:
    – nume, prenume, adresa (domiciliu/resedința), cod numeric personal, e-mail, data și locul nașterii, adrese de livrare.
  • Pentru activități de post-vânzări, cuprinzând servicii de relații cu clienții, informarea utilizatorilor/ clienților privind evaluarea serviciilor oferite de SC MONDOMATIC SRL, îmbunătățirea calității serviciilor:
    – nume și prenume, data și locul nașterii, telefon/fax, e-mail, adresa (domiciliu/resedința), obișnuinte/preferințe, alte date care rezultă din evaluarea produselor de către clienți– în plus, SC Mondomatic SRL prelucrează date referitoare la: cod numeric personal, serie și număr act identitate, date bancare, doar pentru situațiile în care intervin înlocuiri de Servicii.
  • În scop probatoriu în legatura cu activitățile de mai sus și de arhivare: stocarea de date cu caracter personal menționate la scopurile de mai sus în vederea menținerii evidentelor legate de activitățile desfășurate, pentru protejarea drepturilor în justiție și exercitarea altor drepturi conform legii si contractelor încheiate, îndeplinirea eventualelor cerințe de arhivare, în acord cu dispozitiile legale.
    Datele cu caracter personal care beneficiază de un regim special de protecție cum ar fi codul numeric personal, seria și numărul actului de identitate, vor fi colectate și prelucrate în condiții limitative și în concordanță cu dispozițiile legale pentru asigurarea respectării regulilor aplicabile în domeniul protecției datelor cu privire la acestea. Furnizarea datelor cu caracter personal este necesară pentru ca SC Mondomatic SRL, să realizeze activitătile listate conform celor de mai sus. Un refuz din partea dvs. de a ne furniza aceste date ar putea atrage imposibilitatea din partea SC Mondomatic SRL, de a vă furniza respectivele servicii, informații, de a răspunde solicitărilor dvs. sau de a realiza orice alte activități din cele listate mai sus.

În vederea realizării unuia sau mai multor scopuri din cele menționate mai sus, SC Mondomatic SRL poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal urmatoarelor categorii de destinatari:

  • furnizori de servicii (servicii de plata / bancare sau alte servicii), inclusiv entități care asistă SC Mondomatic SRL în prelucrarea de date în calitate de împuterniciți, asiguratori, autorități publice (Parchet, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului), în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate, precum și dvs. ca persoana vizată în contextul exercitării dreptului dvs. de acces.

Media

Dacă încarci imagini pe situl web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii sitului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe sit.

Formulare de contact

Pe site-ul nostru web, este disponibil un formular de contact care poate fi folosit pentru a ne contacta în mod electronic. Dacă un utilizator alege această opțiune, datele introduse în interfața de introducere a datelor vor fi transmise către noi și stocate. Aceste date sunt:

Nume
Adresa de e-mail
Telefon
Localitate
Mesajul

Suplimentar, la momentul trimiterii mesajului sunt stocate următoarele date:

adresa IP a utilizatorului
data și momentul transmiterii

Pentru prelucrarea datelor, se face referire la această politică de confidențialitate în contextul procesului de transmitere.

Cookie-uri

Cookie-urile îmbunătățesc accesul la site-ul nostru și identifică vizitarea repetată. Mai mult decât atât, cookie-urile noastre sporesc experiența unui utilizator prin urmărirea și direcționarea în funcție de interesele lui/ei. Această utilizare de cookie-uri, cu toate acestea, nu este în nici un fel legată de orice informație personală de identificare de pe site-ul nostru.

Ce este un „cookie”?

Cookie-ul este un mic fisier text, stocat în calculatorul vizitatorului. Cookie-ul este setat la cerere de un web server într-un web browser (d.e. Internet Explorer, Chrome). În general sunt fișiere “pasive” și nu conțin programe software, viruși sau spyware.

Un cookie este compus din două parți: numele și valoarea cookie-ului. Durata de viață a unui cookie este limitată. Doar serverele care pot trimite cookie-uri le pot accesa când userul se reîntoarce la website-ul asociat cu acel server.

Cum pot opri cookie-urile?

Browserele oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se gasesc de regulă în meniul „Preferințe” ->”Opțiuni”.

Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face ca anumite secțiuni ale site-ului sa devină imposibil de folosit.

IAB Romania pune la dispoziție următorul site pentru a oferi mai multe informații privind confidențialitatea legată de publicitatea online: http://www.youronlinechoices.com/ro/

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Analitice

Pentru optimizarea funcționării acestui sit și îmbunătățirea exprienței utilizatorilor, folosim instrumente precum Google Analytics pentru a măsura și urmări cantitativ activitatea utilizatorilor pe site. Politica de confidențialitate Google Analytics este disponibilă aici: https://policies.google.com/privacy

Cât timp îți păstrăm datele

Perioada va fi determinată în general de momentul exercitării dreptului dumneavoastră la opozitie, în conditiile art. 15 alin. 2 din Legea nr. 677/2001.

Durata prelucrării datelor este de 5 ani, ca regula, sau pâna la exercitarea dreptului de opoziție. De asemenea putem stoca datele cu caracter personal pe o durată mai îndelungată, în scop probatoriu si de arhivare.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Prin citirea prezentei Politici ați luat la cunoștintă de faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv:

  • de a fi informați cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, conform legii;
  •  de acces la datele dvs. cu caracter personal;
  •  de intervenție asupra datelor dvs. cu caracter personal;
  • de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat;
  • de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați rectificarea, actualizarea ori ștergerea datelor în condițiile legii-în cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricând, în mod gratuit și fără justificare;
  • de a va adresa justiției în cazul în care s-au constatat încălcări ale legislației în materie.

Dacă ai un cont sau ai lăsat date pe acest sit web, poți cere să primești datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Informațiile tale de contact

Datele tale personale pot fi colectate si stocate în formularul de contact de pe site si pe serverul de gazduire al site-ului, în log-urile (jurnalele) de acces.

Cum îți protejăm datele

Facem tot posibilul sa îti protejăm datele, atât prin servicii de securitate cum ar fi Shield Secuity, criptare cu certificat SSL, cât si prin sistemele de securitate folosite de providerul de hosting la care este găzduit acest site.

Numai angajații care au nevoie să efectueze un anumit task (de exemplu, facturare sau serviciu client) beneficiază de acces la informațiile personale de identificare. Calculatoarele/serverele folosite pentru a stoca informațiile personale de identificare sunt păstrate într-un mediu sigur.

Cerințe pentru divulgarea unei afaceri controlată de guvern

Nu desfășurăm afaceri controlate de guvern și nu suntem supuși unor legi suplimentare privind confidențialitatea datelor.

Consimțământul

Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate.